Nyheder
Events

Sommer svømmeskolen tilbyder

Tilmelding til sommer svømmeskolen 2019 åbner Marts 2019


Hold nr. 1+6: (undervisning i det lille bassin)

Er for børn i alderen 4 – 6 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser.

Alder 4 – 6 år.


Hold nr. 2.L: (undervisning i det store bassin)

Dette hold sigter mod børn, der ikke før har stiftet bekendtskab med det våde element, som bruger bælte og vinger, og som gerne vil blive fortrolig med vandet og lære at svømme. 

 

Svømningen vil foregå primært i den lave ende.

Alder 6 – 8 år.

 

Hold nr. 2.D: (undervisning i det store bassin)

Dette hold er for de børn, der allerede har stiftet bekendtskab med det våde element, som gerne bruger bælte og vinger, men som også har lyst til at blive mere fortrolig i vandet og blive bedre til at svømme.

Svømningen vil foregå primært i den dybe ende.

Alder 6 – 8 år.

Hold nr. 3: (undervisning i det store bassin)

Er for alle vandhundene, der i løbet af sommer-svømmeskolen vil arbejde med det tekniske. Som på alle andre hold vil der selvfølgelig være masser af tid til leg i vandet.

Dette hold er for dem, der kan svømme 25m uden bælte og vinger.

Alder 8 – 10 år.


Hold nr. 4: (undervisning i det store bassin)

 

Er for alle vandhundene, der i løbet af sommer-svømmeskolen vil lære at svømme, og for dem der allerede kan, vil der blive arbejdet med det tekniske i svømning. Dette hold er både for begyndere og øvede.

Alder 10 – 15 år


Hold nr. 5: Minipolo

Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand, men med lidt andre regler. Det kræver en anden fysik, og selvfølgelig svømmefærdigheder. Der er 7 spillere i vandet fra hvert hold samtidigt. En kamp bliver spillet over 4 perioder af 8 minutters effektiv spilletid. Spillet gælder ganske enkelt om at score flest mål – og ligesom i håndbold kan der dømmes frikast, udvisning og straffe.

Alder 7 – 11 år.


Hold nr. 7: (undervisning i det lille bassin)

 

Er for børn i alderen 3 – 5 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser. Alder 3 – 5 år.

Tilmeld her https://frederikssundswim.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=97